
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | pekonia pekoni | ||
suikaleina | |||
0,5 | purjoa purjo | ||
valkoinen osa | |||
1 lorausta loraus | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
paistamiseen | |||
2 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
3 dl dl | maitoa maito | ||
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,5 dl dl | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | ||
raastettuna | |||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 rs rs | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
1 prk prk | smetanaa smetana | ||
1 ripausta ripaus | ruohosipulia ruohosipuli | ||
0,5 pkt pkt | kinkkua kinkku | ||
esim. Schwarzwaldin kinkkua |
Kinkkupannari
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(0)
Valmistus
- Hienonna purjo. Laita pekonisuikaleet kylmälle pannulle ja käännä liesi keskikuumalle. Kun pekoneista alkaa sulamaan rasvaa ja ne ruskistuvat hieman, lisää hienonnettu purjo.
- Kuullota kunnes purjo on pehmeää, lisää tarvittaessa loraus rypsiöljyä. Kumoa lautaselle jäähtymään.
- Valmista taikina. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito ohuena norona koko ajan vatkaten, siivilöi sitten vehnäjauhot sekaan ja sekoita sileäksi.
- Lisää Grana Padano -raaste ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada pannariseos valurautapannuun tai voideltuun, pyöreään piirakkavuokaan. Ripottele päälle purjo-pekoniseos ja asettele päällimmäisiksi kirsikkatomaatit varsineen.
- Paahda 200-asteisessa uunissa kunnes pannari on keskeltä hyytynyt.
- Hienonna ruohosipuli ja sekoita se smetanaan.
- Viimeistele pannari kinkkuruusukkeilla ja maustetulla smetanalla. Tarjoa lämpimänä.
Vinkki: Kuullota pekoni ja purjo valurautapannussa, niin voit käyttää samaa pannua pannarin uunissa paistamiseen ja näyttävään tarjoiluun!