
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | pekonia
pekoni (suikaleina) | |
0,5 | purjoa
purjo (valkoinen osa) | |
1 lorausta loraus | rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | |
2 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
3 dl dl | maitoa maito | |
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 dl dl | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 prk prk | smetanaa smetana | |
1 ripausta ripaus | ruohosipulia ruohosipuli | |
0,5 pkt pkt | kinkkua
kinkku (esim. Schwarzwaldin kinkkua) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKinkkupannari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna purjo. Laita pekonisuikaleet kylmälle pannulle ja käännä liesi keskikuumalle. Kun pekoneista alkaa sulamaan rasvaa ja ne ruskistuvat hieman, lisää hienonnettu purjo.
- Kuullota kunnes purjo on pehmeää, lisää tarvittaessa loraus rypsiöljyä. Kumoa lautaselle jäähtymään.
- Valmista taikina. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito ohuena norona koko ajan vatkaten, siivilöi sitten vehnäjauhot sekaan ja sekoita sileäksi.
- Lisää Grana Padano -raaste ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada pannariseos valurautapannuun tai voideltuun, pyöreään piirakkavuokaan. Ripottele päälle purjo-pekoniseos ja asettele päällimmäisiksi kirsikkatomaatit varsineen.
- Paahda 200-asteisessa uunissa kunnes pannari on keskeltä hyytynyt.
- Hienonna ruohosipuli ja sekoita se smetanaan.
- Viimeistele pannari kinkkuruusukkeilla ja maustetulla smetanalla. Tarjoa lämpimänä.
Vinkki: Kuullota pekoni ja purjo valurautapannussa, niin voit käyttää samaa pannua pannarin uunissa paistamiseen ja näyttävään tarjoiluun!