
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kpl kpl | leipää
leipä (luomukaurasydämiä (paistopisteestä)) | ||
1 | porkkanaa porkkana | ||
1 dl dl | sulatejuustoa sulatejuusto | ||
4 lehteä lehti | salaattia salaatti | ||
4 viipaletta viipale | kinkkua
kinkku (esim. keittokinkkua) | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
1 palaa pala | kurkkua kurkku | ||
4 - 6 kpl kpl | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKoululaisen kaurapala
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä kananmunat
- Raasta porkkana hienoksi raasteeksi ja sekoita sulatejuuston kanssa.
- Voitele syntyneellä porkkanatahnalla kaksi avattua luomu kaurapalaa.
- Lisää väliin salaatinlehdet, palvikinkku ja keitetyn kananmunan viipaleet.
- Pilko kirsikkatomaatteja ja kurkun palasia ja tikuta ne cocktailtikkuihin.
- Näin välipalaleivät voi valmistaa aamulla odottamaan jääkaappiin.
- Kurkkuja tomaatti ovat mukavassa muodossa naposteltavaksi, eivätkä ne kostuta leipää päivän aikana, mikä tapahtuu, jos eväsleipien väliin latoo kasvikset valmiiksi.