
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kpl kpl | leipää leipä | ||
luomukaurasydämiä (paistopisteestä) | |||
1 | porkkanaa porkkana | ||
1 dl dl | sulatejuustoa sulatejuusto | ||
4 lehteä lehti | salaattia salaatti | ||
4 viipaletta viipale | kinkkua kinkku | ||
esim. keittokinkkua | |||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
1 palaa pala | kurkkua kurkku | ||
4 -6 kpl kpl | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
cocktail-tikkuja cocktail-tikkuja |
Koululaisen kaurapala
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(0)
Valmistus
- Keitä kananmunat
- Raasta porkkana hienoksi raasteeksi ja sekoita sulatejuuston kanssa.
- Voitele syntyneellä porkkanatahnalla kaksi avattua luomu kaurapalaa.
- Lisää väliin salaatinlehdet, palvikinkku ja keitetyn kananmunan viipaleet.
- Pilko kirsikkatomaatteja ja kurkun palasia ja tikuta ne cocktailtikkuihin.
- Näin välipalaleivät voi valmistaa aamulla odottamaan jääkaappiin.
- Kurkkuja tomaatti ovat mukavassa muodossa naposteltavaksi, eivätkä ne kostuta leipää päivän aikana, mikä tapahtuu, jos eväsleipien väliin latoo kasvikset valmiiksi.