Helppous yllättää
Koululaisen kaurapala

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kpl kpl leipää leipä
(luomukaurasydämiä (paistopisteestä))
1 porkkanaa porkkana
1 dl dl sulatejuustoa sulatejuusto
4 lehteä lehti salaattia salaatti
4 viipaletta viipale kinkkua kinkku
(esim. keittokinkkua)
2 kananmunaa kananmuna
1 palaa pala kurkkua kurkku
4 - 6 kpl kpl kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti

Koululaisen kaurapala

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(0)

Valmistus

  1. Keitä kananmunat
  2. Raasta porkkana hienoksi raasteeksi ja sekoita sulatejuuston kanssa.
  3. Voitele syntyneellä porkkanatahnalla kaksi avattua luomu kaurapalaa.
  4. Lisää väliin salaatinlehdet, palvikinkku ja keitetyn kananmunan viipaleet.
  5. Pilko kirsikkatomaatteja ja kurkun palasia ja tikuta ne cocktailtikkuihin.
  6. Näin välipalaleivät voi valmistaa aamulla odottamaan jääkaappiin.
  7. Kurkkuja tomaatti ovat mukavassa muodossa naposteltavaksi, eivätkä ne kostuta leipää päivän aikana, mikä tapahtuu, jos eväsleipien väliin latoo kasvikset valmiiksi.

Tarjoukset

Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99