Helppous yllättää
Lakritsainen granola

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 dl dl kaurahiutaleita kaurahiutaleet
0,75 dl dl rypsiöljyä rypsiöljy
0,75 dl dl siirappia siirappi
200 g g pähkinöitä pähkinä
(rouhittuna, esim. saksan- ja hasselpähkinöitä)
150 g g lakritsia lakritsi
100 g g kuivattuja hedelmiä kuivatut hedelmät
(Alesto karpalo-rusina mixiä)

Lakritsainen granola

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(2)

Valmistus

1. Sekoita kaurahiutaleet, öljy, siirappi ja hieman rouhitut pähkinät kulhossa. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille.

2. Paahda granolaa 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes granola saa väriä. Sekoittele granolaa paahdon aikana.

3. Paloittele lakritsit ja sekoita ne sekä karpalot ja rusinat jäähtyneeseen granolaan.

Vinkki! Kauho lakritsainen granolaherkku lasipurkkiin. Nauti välipalaherkkuna tai anna lahjaksi vaikka ystävälle.