
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutaleet | ||
0,75 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,75 dl dl | siirappia siirappi | ||
200 g g | pähkinöitä
pähkinä (rouhittuna, esim. saksan- ja hasselpähkinöitä) | ||
150 g g | lakritsia lakritsi | ||
100 g g | kuivattuja hedelmiä
kuivatut hedelmät (Alesto karpalo-rusina mixiä) |
Lakritsainen granola
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(2)
Valmistus
1. Sekoita kaurahiutaleet, öljy, siirappi ja hieman rouhitut pähkinät kulhossa. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille.
2. Paahda granolaa 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes granola saa väriä. Sekoittele granolaa paahdon aikana.
3. Paloittele lakritsit ja sekoita ne sekä karpalot ja rusinat jäähtyneeseen granolaan.
Vinkki! Kauho lakritsainen granolaherkku lasipurkkiin. Nauti välipalaherkkuna tai anna lahjaksi vaikka ystävälle.