
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 | kananmunaa kananmuna | |
1 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | |
2 rkl rkl | pestoa pesto | |
65 g g | babypinaattia babypinaatti | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy |
Tarjoiluun
6 viipaletta viipale | paahtoleipää paahtoleipä | |
200 - 300 g g | graavilohta graavilohi | |
1 kourallista kourallinen | babypinaattia babypinaatti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUunimunakas
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää joukkoon kerma ja tuorepesto ja sekoita munakasmassaksi.
- Ota pinaattipussista sivuun pari kourallista pinaattia ja kuullota loput pinaateista nopeasti pannulla tilkassa öljyä. Lisää kuullotetut pinaatit munakasmassaan.
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada munakasmassa siihen. Paista munakasta uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
- Kun munakas on kypsää, anna sen hetki jäähtyä ennen tarjoilua.
- Leikkaa uunimunakkaasta paahtoleivän kokoisia neliöitä. Nosta munakasneliö paahtoleivälle ja leivälle siivu graavilohta sekä muutama lehti babypinaattia.
- Tarjoile vaikka brunssilla tai nauti välipalana.