
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | punajuuria
punajuuri (tuoreita, ei säilyke) | ||
150 g g | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
100 g g | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
50 g g | parmesaania parmesaani |
Lisäksi
1 | leipää
leipä (määrä syöjien mukaan) | ||
100 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
1 nippua nippu | minttua minttu | ||
1 dl dl | saksanpähkinöitä saksanpähkinä |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPunajuuripesto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä punajuuria kunnes ovat kypsiä.
- Laita kypsät punajuuret kylmään veteen ja poista kuori.
- Säästä 1-2 punajuurta koristelua varten.
- Purista sitruunan mehu ja raasta parmesaani.
- Laita punajuuret tehosekoittimeen ja lisää joukkoon pinjansiemenet, aurinkokuivatut tomaatit, oliiviöljy, sitruunanmenu, valkosipuli ja parmesaani.
- Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja mausta suolalla.
- Tarjoile punajuuripesto leivän, punajuurisiivujen ja jogurtin kera.
- Koristele saksanpähkinöillä ja mintulla.