Helppous yllättää
Punajuuripesto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

350 g g punajuuria punajuuri
(tuoreita, ei säilyke)
150 g g pinjansiemeniä pinjansiemen
100 g g aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
1 sitruunaa sitruuna
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
50 g g parmesaania parmesaani

Lisäksi

1 leipää leipä
(määrä syöjien mukaan)
100 g g kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
1 nippua nippu minttua minttu
1 dl dl saksanpähkinöitä saksanpähkinä

Punajuuripesto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(1)

Valmistus

  1. Keitä punajuuria kunnes ovat kypsiä.
  2. Laita kypsät punajuuret kylmään veteen ja poista kuori.
  3. Säästä 1-2 punajuurta koristelua varten.
  4. Purista sitruunan mehu ja raasta parmesaani.
  5. Laita punajuuret tehosekoittimeen ja lisää joukkoon pinjansiemenet, aurinkokuivatut tomaatit, oliiviöljy, sitruunanmenu, valkosipuli ja parmesaani.
  6. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja mausta suolalla.
  7. Tarjoile punajuuripesto leivän, punajuurisiivujen ja jogurtin kera.
  8. Koristele saksanpähkinöillä ja mintulla.

Tarjoukset

Kotimainen punajuuriKotimainen punajuuri
Kotimainen punajuuri
09.12 - 12.12
-30 %
0,99
0,69
Milbona laktoositon kreikkalainen jogurtti 2 kplMilbona laktoositon kreikkalainen jogurtti 2 kpl
Milbona laktoositon kreikkalainen jogurtti 2 kpl
10.12 - 11.12
-40 %
2 kpl3,38
2,00