
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
100 g g | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
100 g g | oliiveja
oliivi (vihreitä, kivettömiä) | |
1 tl tl | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLämmin lehtikaalihöystö
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Revi ne leivinpaperin päälle uunipellille. Poista kovat keskiruodit.
2. Silppua tomaatit ja kumoa ne pellille oliivien kanssa.
3. Valuta tomaattirasiasta öljyä lehtikaaleille, lisää sitruunan kuoriraaste, suola ja pippuri. Möyhi ronskisti kaikki ainekset kunnolla sekaisin.
4. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes lehtikaali on reunoiltaan rapeaa. Pöyhi pari kertaa paistamisen aikana.
5. Tarjoile lisukkeena esimerkiksi lohiperhosten tai muun kalan kanssa.