
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 - 10 | perunaa peruna | |
6 | porkkanaa porkkana | |
3 | palsternakkaa palsternakka |
Päälle
70 g g | voita voi | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,25 tl tl | valkopippuria valkopippuri | |
1 dl dl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
0,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHasselbackan juurekset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori juurekset ja leikkaa niihin viipaleet niin, että ne jäävät pohjasta kiinni. Jos palsternakat ovat muhkeita, halkaise ne pituussuuntaan ja leikkaa viillot kuperalle puolelle. Levitä juurekset leivinpaperoidulle uunipellille.
- Sekoita pehmeään voihin mausteet. Sivele seosta juuresten pintaan.
- Ripottele pinnalle ensin juustoraastetta ja sitten korppujauhetta.
- Kypsennä 225 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi karitsapaistin lisäkkeenä.