Helppous yllättää
Hasselbackan juurekset

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

8 - 10 perunaa peruna
6 porkkanaa porkkana
3 palsternakkaa palsternakka

Päälle

70 g g voita voi
1,5 tl tl suolaa suola
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,25 tl tl valkopippuria valkopippuri
1 dl dl parmesaania parmesaani
(raastettuna)
0,5 dl dl korppujauhoja korppujauho

Hasselbackan juurekset

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(16)

Valmistus

  1. Kuori juurekset ja leikkaa niihin viipaleet niin, että ne jäävät pohjasta kiinni. Jos palsternakat ovat muhkeita, halkaise ne pituussuuntaan ja leikkaa viillot kuperalle puolelle. Levitä juurekset leivinpaperoidulle uunipellille.
  2. Sekoita pehmeään voihin mausteet. Sivele seosta juuresten pintaan.
  3. Ripottele pinnalle ensin juustoraastetta ja sitten korppujauhetta.
  4. Kypsennä 225 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi karitsapaistin lisäkkeenä.

Tarjoukset

Kotimainen porkkanaKotimainen porkkana
Kotimainen porkkana
09.12 - 12.12
-30 %
0,99
0,69