
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 - 10 | perunaa peruna | ||
6 | porkkanaa porkkana | ||
3 | palsternakkaa palsternakka |
Päälle
70 g g | voita voi | ||
1,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
0,25 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
1 dl dl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | ||
0,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHasselbackan juurekset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori juurekset ja leikkaa niihin viipaleet niin, että ne jäävät pohjasta kiinni. Jos palsternakat ovat muhkeita, halkaise ne pituussuuntaan ja leikkaa viillot kuperalle puolelle. Levitä juurekset leivinpaperoidulle uunipellille.
- Sekoita pehmeään voihin mausteet. Sivele seosta juuresten pintaan.
- Ripottele pinnalle ensin juustoraastetta ja sitten korppujauhetta.
- Kypsennä 225 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi karitsapaistin lisäkkeenä.