Helppous yllättää
Pesto-juustodippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
200 g g kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
1 tl tl hunajaa hunaja
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Päälle

1 prk prk pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa (120 g))
4 kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 rkl rkl pinjansiemeniä pinjansiemen
1 kourallista kourallinen basilikaa basilika
0,5 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Pesto-juustodippi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(0)

Valmistus

  1. Paloittele juusto kapeaan kulhoon. Lusikoi joukkoon jogurtti. Soseuta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada dippi tarjoilukulhoon. Lusikoi päälle pesto ja sekoita kevyesti, jotta kastikkeet sekoittuvat hieman, mutta pesto jää näkyviin.
  3. Koristele dippi viipaloiduilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä, sitruunankuoriraasteella, basilikanlehdillä ja rouhaisulla mustapippuria. Dippaa paistopisteen leivällä tai kasviksilla.

Tarjoukset

Milbona laktoositon kreikkalainen jogurtti 2 kplMilbona laktoositon kreikkalainen jogurtti 2 kpl
Milbona laktoositon kreikkalainen jogurtti 2 kpl
10.12 - 11.12
-40 %
2 kpl3,38
2,00

Avainsanat

Lisukkeet