
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
(200 g) | |||
200 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Päälle
1 prk prk | pestoa pesto | ||
(120 g) | |||
4 | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
1 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
basilikaa basilika | |||
sitruunan kuorta sitruunan kuori | |||
mustapippuria mustapippuri |
Pesto-juustodippi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10 min
(0)
Valmistus
1. Paloittele juusto kapeaan kulhoon. Lusikoi joukkoon jogurtti. Soseuta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
2. Kaada dippi tarjoilukulhoon. Lusikoi päälle pesto ja sekoita kevyesti, jotta kastikkeet sekoittuvat hieman, mutta pesto jää näkyviin.
3. Koristele dippi viipaloiduilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä, sitruunankuoriraasteella, basilikanlehdillä ja rouhaisulla mustapippuria. Dippaa paistopisteen leivällä tai kasviksilla.