
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
200 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Päälle
1 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa (120 g)) | ||
4 | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
1 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | ||
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPesto-juustodippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paloittele juusto kapeaan kulhoon. Lusikoi joukkoon jogurtti. Soseuta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
- Kaada dippi tarjoilukulhoon. Lusikoi päälle pesto ja sekoita kevyesti, jotta kastikkeet sekoittuvat hieman, mutta pesto jää näkyviin.
- Koristele dippi viipaloiduilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä, sitruunankuoriraasteella, basilikanlehdillä ja rouhaisulla mustapippuria. Dippaa paistopisteen leivällä tai kasviksilla.