
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
200 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
1 tl tl | hunajaa hunaja | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Päälle
1 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa (120 g)) | |
4 | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | |
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | |
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPesto-juustodippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paloittele juusto kapeaan kulhoon. Lusikoi joukkoon jogurtti. Soseuta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
- Kaada dippi tarjoilukulhoon. Lusikoi päälle pesto ja sekoita kevyesti, jotta kastikkeet sekoittuvat hieman, mutta pesto jää näkyviin.
- Koristele dippi viipaloiduilla kirsikkatomaateilla, pinjansiemenillä, sitruunankuoriraasteella, basilikanlehdillä ja rouhaisulla mustapippuria. Dippaa paistopisteen leivällä tai kasviksilla.