Helppous yllättää
Hunajaiset valkosipulit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

40 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 dl dl kermaa kerma
(kuohukermaa)
2 rkl rkl timjamia timjami
(tuoretta, silputtuna)
1,5 rkl rkl hunajaa hunaja
2 tl tl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri

Hunajaiset valkosipulit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(8)

Valmistus

  1. Irrota ja kuori valkosipulinkynnet. Kumoa kynnet kattilassa kiehuvaan veteen ja keitä 5 minuuttia. Valuta kynnet siivilässä ja valuta vesi pois.
  2. Kumoa kynnet takaisin kattilaan, lisää loput ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kastike paksunee. Tarkista maku.
  3. Siirrä kattila sivuun ja jätä kynnet maustumaan. Lämmitä uudelleen juuri ennen ruokailua ja tarjoa lampaankyljysten lisäkkeenä ja kastikkeena.