
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
40 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | ||
2 rkl rkl | timjamia
timjami (tuoretta, silputtuna) | ||
1,5 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
2 tl tl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHunajaiset valkosipulit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Irrota ja kuori valkosipulinkynnet. Kumoa kynnet kattilassa kiehuvaan veteen ja keitä 5 minuuttia. Valuta kynnet siivilässä ja valuta vesi pois.
- Kumoa kynnet takaisin kattilaan, lisää loput ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kastike paksunee. Tarkista maku.
- Siirrä kattila sivuun ja jätä kynnet maustumaan. Lämmitä uudelleen juuri ennen ruokailua ja tarjoa lampaankyljysten lisäkkeenä ja kastikkeena.