
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
40 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | |
2 rkl rkl | timjamia
timjami (tuoretta, silputtuna) | |
1,5 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
2 tl tl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHunajaiset valkosipulit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Irrota ja kuori valkosipulinkynnet. Kumoa kynnet kattilassa kiehuvaan veteen ja keitä 5 minuuttia. Valuta kynnet siivilässä ja valuta vesi pois.
- Kumoa kynnet takaisin kattilaan, lisää loput ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kastike paksunee. Tarkista maku.
- Siirrä kattila sivuun ja jätä kynnet maustumaan. Lämmitä uudelleen juuri ennen ruokailua ja tarjoa lampaankyljysten lisäkkeenä ja kastikkeena.