
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | tortilloja tortilla | |
4 | kananmunaa kananmuna | |
140 g g | pekonia pekoni | |
1,5 dl dl | juustoraastetta juustoraaste | |
2 - 3 | tomaattia tomaatti | |
1 - 2 | avokadoja
avokado (kypsä) | |
lehteä lehti | korianteria korianteri |
Papumuhennos
1 | sipulia sipuli | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 tlk tlk | papuja
papu (säilykemustapapuja (380/230 g)) | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAamiaistortilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Tee papumuhennos: Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä paistinpannulla muutaman minuutin ajan. Lisää pavut, vesi, tomaattipyree ja suola ja anna muhennoksen hautua keskilämmöllä noin viisi minuuttia.
- Kuutioi tomaatit ja avokado.
- Ruskista pekoni paistinpannulla. Nosta rapea pekoni talouspaperille valumaan. Hienonna pekoni.
- Paista munat paistinpannulla joko häränsilmiksi tai molemmin puolin.
- Kokoa ruoka lämmitetyille tortilloille: papumuhennosta, pekonia, kananmuna, tomaattia, avokadoa, juustoraastetta ja korianteria. Tarjoa heti.