Helppous yllättää
Lisukkeet maustamattomalle jogurtille

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Kotitekoinen granola

6 dl dl kaurahiutaleita kaurahiutaleet
0,75 dl dl rypsiöljyä rypsiöljy
0,75 dl dl siirappia siirappi
1 -2 dl dl pähkinöitä pähkinä
(rouhittuja)
1 dl dl kuivattuja karpaloita kuivattuja karpaloita

Minttuinen hedelmäsalaatti

1 banaania banaani
1 verigreippiä verigreippi
1 rs rs ananaskirsikoita ananaskirsikka
0,5 granaattiomenaa granaattiomena
0,5 dl dl appelsiinimehua appelsiinimehu
1 -2 rkl rkl minttua minttu
(hienonnettuna)

Mustikka-chiahillo

5 rkl rkl chiansiemeniä chiansiemeniä
2 dl dl vettä vesi
3 dl dl mustikoita mustikka
(pakaste)
2 rkl rkl hunajaa hunaja
(juoksevaa)

Lisukkeet maustamattomalle jogurtille

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

0:20 min
(2)

Valmistus

KOTITEKOINEN GRANOLA
1. Sekoita kaurahiutaleet, öljy, siirappi ja pähkinät kulhossa. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle. Paahda granolaa 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes se on saanut hieman väriä. Sekoittele paahdon aikana.

2. Anna granolan jäähtyä ja lisää karpalot.


MINTTUINEN HEDELMÄSALAATTI

1. Kuori ja paloittele hedelmät. Poista granaattiomenan siemenet. Sekoita hedelmäpalat kulhossa.

2. Sekoita hedelmien joukkoon appelsiinimehu ja hienonnettu minttu.


MUSTIKKA-CHIAHILLO

1. Sekoita kulhossa chiansiemenet ja vesi. Anna turvota 15 minuuttia.

2. Survo sulatetut mustikat ja sekoita ne turvonneeseen siemenseokseen. Makeuta hunajalla. Hillo säilyy jääkaapissa noin viikon.