
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kotitekoinen granola
6 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | ||
0,75 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,75 dl dl | siirappia siirappi | ||
1 - 2 dl dl | pähkinöitä
pähkinä (rouhittuja) | ||
1 dl dl | kuivattuja karpaloita kuivattuja karpaloita |
Minttuinen hedelmäsalaatti
1 | banaania banaani | ||
1 | verigreippiä verigreippi | ||
1 rs rs | ananaskirsikoita ananaskirsikka | ||
0,5 | granaattiomenaa granaattiomena | ||
0,5 dl dl | appelsiinimehua appelsiinimehu | ||
1 - 2 rkl rkl | minttua
minttu (hienonnettuna) |
Mustikka-chiahillo
5 rkl rkl | chiansiemeniä chiansiemeniä | ||
2 dl dl | vettä vesi | ||
3 dl dl | mustikoita
mustikka (pakaste) | ||
2 rkl rkl | hunajaa
hunaja (juoksevaa) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLisukkeet maustamattomalle jogurtille
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
KOTITEKOINEN GRANOLA
1. Sekoita kaurahiutaleet, öljy, siirappi ja pähkinät kulhossa. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle. Paahda granolaa 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes se on saanut hieman väriä. Sekoittele paahdon aikana.
2. Anna granolan jäähtyä ja lisää karpalot.
MINTTUINEN HEDELMÄSALAATTI
1. Kuori ja paloittele hedelmät. Poista granaattiomenan siemenet. Sekoita hedelmäpalat kulhossa.
2. Sekoita hedelmien joukkoon appelsiinimehu ja hienonnettu minttu.
MUSTIKKA-CHIAHILLO
1. Sekoita kulhossa chiansiemenet ja vesi. Anna turvota 15 minuuttia.
2. Survo sulatetut mustikat ja sekoita ne turvonneeseen siemenseokseen. Makeuta hunajalla. Hillo säilyy jääkaapissa noin viikon.