
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 - 1 dl dl | puolukoita
puolukka (suomalaiset pakastepuolukat) | |
1 dl dl | kaurahiutaleita
kaurahiutale (Myllykivi pikakaura + kuitu -hiutaleet) | |
1,5 dl dl | piimää
piimä (Pohjolan Meijeri rasvaton AB-piimä) | |
1 | banaania banaani | |
manteleita manteli | ||
hunajaa
hunaja (makeutukseen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSydämellinen puolukkatuorepuuro
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sulata puolukoita sen verran, että saat murskattua niitä kevyesti haarukalla. Sekoita murskattuihin puolukoihin kaurahiutaleet ja piimä.
2. Anna tuorepuuron tekeytyä jääkaapissa pari, kolme tuntia tai yön yli.
3. Sekoita tuorepuuroon muusattu banaani ja manteleita kokonaisena tai kevyesti rouhittuna. Makeuta halutessasi tilkalla hunajaa.