
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | patonkia patonki | |
1 prk prk | tsatsikia tsatsiki | |
1 ruukkua ruukku | jääsalaattia jääsalaatti | |
1 | punasipulia punasipuli | |
125 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 pkt pkt | fetajuustoa fetajuusto | |
0,5 tlk tlk | oliiveja
oliivi (kivettömiä) | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 palaa pala | sitruunaa sitruuna | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKreikkalainen salaattipatonki
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Halkaise patonki pitkittäin. Levitä tsatsiki patongin alapuolelle.
- Revi salaatti tsatsikin päälle ja kasaa salaatin päälle punasipulirenkaat.
- Puolita kirsikkatomaatit ja asettele patongille. Murustele feta tomaattien päälle ja viimeiseksi laita oliivit fetan päälle.
- Valuta oliiviöljyä patongin yläpuolelle ja purista täytteiden päälle sitruunamehua sekä viimeistele mustapippurirouheella.
- Nosta patongin kansi paikalleen ja painele kevyesti.
- Leikkaa patongista sahalaitaisella veitsellä noin 5 cm paloja ja tikuta palat tarjoiluvadille.