
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | patonkia patonki | ||
1 prk prk | tsatsikia tsatsiki | ||
1 ruukkua ruukku | jääsalaattia jääsalaatti | ||
1 | punasipulia punasipuli | ||
125 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
1 pkt pkt | fetajuustoa fetajuusto | ||
0,5 tlk tlk | oliiveja oliivi | ||
kivettömiä | |||
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 palaa pala | sitruunaa sitruuna | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Kreikkalainen salaattipatonki
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(7)
Valmistus
- Halkaise patonki pitkittäin. Levitä tsatsiki patongin alapuolelle.
- Revi salaatti tsatsikin päälle ja kasaa salaatin päälle punasipulirenkaat.
- Puolita kirsikkatomaatit ja asettele patongille. Murustele feta tomaattien päälle ja viimeiseksi laita oliivit fetan päälle.
- Valuta oliiviöljyä patongin yläpuolelle ja purista täytteiden päälle sitruunamehua sekä viimeistele mustapippurirouheella.
- Nosta patongin kansi paikalleen ja painele kevyesti.
- Leikkaa patongista sahalaitaisella veitsellä noin 5 cm paloja ja tikuta palat tarjoiluvadille.