
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | luumuja luumu | ||
tai persikkaa | |||
2 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
1 | kurkkua kurkku | ||
6 dl dl | jääteetä jäätee | ||
Freeway persikka-jääteetä | |||
0,33 l l | tonic-vettä tonic-vesi | ||
2 -4 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | ||
jääpaloja jääpaloja |
Afternoon jäätee
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(0)
Valmistus
- Puolita luumut ja poista kivet. Ripottele luumuille sokeri ja karamellisoi niiden pinta crème brûlée -paahtimella (tai vaihtoehtoisesti anna hedelmien mehustua hetki sokerin kanssa). Pilko kurkku lohkoiksi ja paloittele mehustuneet luumut.
- Täytä noin 2l kannu jäillä, luumupaloilla ja kurkkulohkoilla. Kaada jäätee jäiden päälle ja viimeistele tonicvedellä. Sekoita kevyesti ja koristele rosmariinin oksalla.