
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | luumuja
luumu (tai persikkaa) | |
2 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
1 | kurkkua kurkku | |
6 dl dl | jääteetä
jäätee (Freeway persikka-jääteetä) | |
0,33 l l | tonic-vettä tonic-vesi | |
2 - 4 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
jääpaloja jääpalat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAfternoon jäätee
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Puolita luumut ja poista kivet. Ripottele luumuille sokeri ja karamellisoi niiden pinta crème brûlée -paahtimella (tai vaihtoehtoisesti anna hedelmien mehustua hetki sokerin kanssa). Pilko kurkku lohkoiksi ja paloittele mehustuneet luumut.
- Täytä noin 2l kannu jäillä, luumupaloilla ja kurkkulohkoilla. Kaada jäätee jäiden päälle ja viimeistele tonicvedellä. Sekoita kevyesti ja koristele rosmariinin oksalla.