Helppous yllättää
Hedelmäinen sangria

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 l l jääteetä jäätee
(sitruuna tai persikka)
0,5 l l karpalojuomaa karpalojuoma
0,5 l l limonadia limonadi
(sitruunalimonadia)
200 g g mansikoita mansikka
100 g g viinirypäleitä viinirypäle
2 appelsiinia appelsiini
1 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
(tuoreesta sitruunasta)
1 kourallista kourallinen minttua minttu
(tai basilikaa)
6 annosta annos jääpaloja jääpalat

Hedelmäinen sangria

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(3)

Valmistus

  1. Leikkaa appelsiineista kuoret pois terävällä veitsellä siten, että myös ulommainen ohut kalvokerros irtoaa. Viipaloi appelsiinit.
  2. Puolita mansikat ja viinirypäleet ja laita kaikki marjat ja hedelmät isoon lasi- tai muovikannuun (2,5 l). Kaada kannuun jäätee, karpalojuoma ja sitruunalimonadi.
  3. Purista kannuun lopuksi sitruunamehu, sekoita hyvin. Lisää jäitä kannuun tai suoraan juomalaseihin ja kaada juoma päälle.
  4. Koristele tuoreella mintulla tai basilikalla.

Tarjoukset

AppelsiiniAppelsiini
Appelsiini
09.12 - 12.12
-29 %
2,69
1,89