Helppous yllättää
Vuohenjuustotäytteiset bataattiveneet

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 bataattia bataatti
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri

Täyte

0,5 - 1 dl dl kuohukermaa kuohukerma
2 rkl rkl voita voi
180 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 nippua nippu timjamia timjami

Vuohenjuustotäytteiset bataattiveneet

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(12)

Valmistus

  1. Pese bataatit ja kuivaa niiden pinta. Halkaise bataatit pituussuunnassa kahtia ja nosta puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin.
  2. Sipaise pinnoille hieman öljyä ja ripottele suolaa sekä mustapippuria.
  3. Kypsennä bataatteja 200 asteessa noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys veitsen kärjellä.
  4. Koverra bataattien sisus lusikalla kulhoon ja soseuta sähkövatkaimella. Lisää mukaan kerma, voi, vuohenjuusto paloina ja mausteet. Sekoita sose kuohkeaksi.
  5. Lusikoi täyte takaisiin bataattien kuoriin ja pane hetkeksi uuniin lämpenemään.
  6. Koristele bataatit timjamisilpulla ja tarjoa karitsanpaistin kera.

Vinkki: Tarjoile vuohenjuustotäytteiset bataattiveneet karitsanpaistin tai kanan kera.