
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | bataattia bataatti | ||
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Täyte
0,5 - 1 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
180 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
1 nippua nippu | timjamia timjami |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVuohenjuustotäytteiset bataattiveneet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese bataatit ja kuivaa niiden pinta. Halkaise bataatit pituussuunnassa kahtia ja nosta puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin.
- Sipaise pinnoille hieman öljyä ja ripottele suolaa sekä mustapippuria.
- Kypsennä bataatteja 200 asteessa noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys veitsen kärjellä.
- Koverra bataattien sisus lusikalla kulhoon ja soseuta sähkövatkaimella. Lisää mukaan kerma, voi, vuohenjuusto paloina ja mausteet. Sekoita sose kuohkeaksi.
- Lusikoi täyte takaisiin bataattien kuoriin ja pane hetkeksi uuniin lämpenemään.
- Koristele bataatit timjamisilpulla ja tarjoa karitsanpaistin kera.
Vinkki: Tarjoile vuohenjuustotäytteiset bataattiveneet karitsanpaistin tai kanan kera.