
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 | banaania banaani | |
2,5 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | |
1 dl dl | kookosöljyä
kookosöljy (Vita D’or luomu neitsytkookosöljyä) | |
3,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
2 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
kookosöljyä
kookosöljy (vuoan voiteluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listViiden raaka-aineen banaanikakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele leipävuoka kookosöljyllä.
- Kuori 4 banaania ja muussaa ne haarukalla.
- Sekoita banaanin joukkoon sula öljy, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Levitä taikina vuokaan. Kuori viimeinen banaani, leikkaa se pitkittäin puoliksi ja aseta taikinan pinnalle.
- Paista 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsää. Kokeile kypsyyttä hammastikulla, jos siihen ei tartu taikinaa, on kakku kypsää. Anna jäähtyä.