Helppous yllättää
Viiden raaka-aineen banaanikakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

5 banaania banaani
2,5 dl dl ruokosokeria ruokosokeri
1 dl dl kookosöljyä kookosöljy
(Vita D’or luomu neitsytkookosöljyä)
3,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
2 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
kookosöljyä kookosöljy
(vuoan voiteluun)

Viiden raaka-aineen banaanikakku

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(8)

Valmistus

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele leipävuoka kookosöljyllä.
  2. Kuori 4 banaania ja muussaa ne haarukalla.
  3. Sekoita banaanin joukkoon sula öljy, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Levitä taikina vuokaan. Kuori viimeinen banaani, leikkaa se pitkittäin puoliksi ja aseta taikinan pinnalle.
  4. Paista 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsää. Kokeile kypsyyttä hammastikulla, jos siihen ei tartu taikinaa, on kakku kypsää. Anna jäähtyä.