Vihreä gazpacho-keitto

Vihreä gazpacho-keitto

VaikeusasteHelppo
Valmistus15 min

Valmistus

    1. Huuhtele kurkku ja leikkaa 5 sentin paloiksi. Säästä yksi pala koristeluun.

    2. Halkaise avokado, poista siemen ja irrota kuoret. Jätä ¼ avokadoa koristeluun.

    3. Huuhtele pinaatti. Poista chilistä kanta ja siemenet. Kuori ja paloittele valkosipulinkynsi.

    4. Kumoa kaikki aineet monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Voit tehdä keiton myös tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Käynnistä kone ja anna käydä, kunnes seos on tasaista. Lisää kivennäisvettä, kunnes keitto on sopivan paksuista.

    5. Jaa keitto lautasille ja koristele kurkkuviipaleilla, avokadokuutioilla, rucolalla ja siemensekoituksella. Tarjoa heti tai jäähdytä jääkaapissa hellepäivän raikastajaksi.

Sopivat reseptit