Helppous yllättää
Veikko-olut-juustodippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 rs rs tuorejuustoa tuorejuusto
((150 g) Milbona Crefée valkosipulituorejuustoa)
2 dl dl olutta olut
(Veikko vaaleaa lagerolutta (4,5 %))
3 dl dl juustoraastetta juustoraaste
((100 g) Milbona Emmentaler -juustoraastetta)

Veikko-olut-juustodippi

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(4)

Valmistus

  1. Kumoa tuorejuusto pinnoitettuun kattilaan ja lämmitä välillä sekoittaen notkeaksi.
  2. Lisää olut ja juustoraaste.Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  3. Tarjoile lämpimänä dippinä.

Vinkki: Inspiroidu Alppien mauista! Valmista sulatetusta juustosta ja oluesta dippikastike esimerkiksi pretzeleille, kasviksille tai sipseille.