
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 rs rs | tuorejuustoa
tuorejuusto ((150 g) Milbona Crefée valkosipulituorejuustoa) | |
2 dl dl | olutta
olut (Veikko vaaleaa lagerolutta (4,5 %)) | |
3 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste ((100 g) Milbona Emmentaler -juustoraastetta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVeikko-olut-juustodippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kumoa tuorejuusto pinnoitettuun kattilaan ja lämmitä välillä sekoittaen notkeaksi.
- Lisää olut ja juustoraaste.Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
- Tarjoile lämpimänä dippinä.
Vinkki: Inspiroidu Alppien mauista! Valmista sulatetusta juustosta ja oluesta dippikastike esimerkiksi pretzeleille, kasviksille tai sipseille.