
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | pitaleipää
pitaleipä (Lidlin paistopisteestä) | |
2 pkt pkt | soijarouhetta
soijarouhe (My Best Veggie soijarouhetta) | |
2 | tomaattia tomaatti | |
1 | punasipulia punasipuli | |
2 dl dl | jogurttia jogurtti | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,25 tl tl | cayennepippuria cayennepippuri | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
4 lehteä lehti | salaattia salaatti | |
4 rkl rkl | jalapenoa
jalapeno (renkaita (säilyke)) | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegekebab
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa pitaleivät kuutioiksi leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Levitä soijarouhe pitaleipäkuutioiden joukkoon. Paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
- Kuutioi tomaatti ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Mausta jogurtti paprikajauheella, cayennepippurilla ja suolalla.
- Laita amerikansalaattilehdet murokulhoihin tai vastaaviin salaattikupiksi.
- Täytä salaattikupit kuumalla pita-soijaseoksella ja asettele pinnalle tomattikuutiot, sipulirenkaat, jalopenoviipaleet ja lehtipersiljanoksat.
- Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.