Helppous yllättää
Vegaaniset ja gluteenittomat hedelmäleivokset

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt gluteenittomia sitruunakakkuaineksia gluteenittomat sitruunakakkuainekset
(Belbake Free From gluteenittomia sitruunakakkuaineksia (á 530 g))
300 g g voita voi
1 prk prk soijajogurttia soijajogurttia
(Milbona soijajogurttia (400 g))
1 dl dl vettä vesi

Kuorrutus

2 pss pss gluteenittomia sitruunakakkuaineksia gluteenittomat sitruunakakkuainekset
(pakkaukseen kuuluvat kuorrutteet)
100 g g voita voi
2 dl dl tomusokeria tomusokeri
1 dl dl vettä vesi
5 dl dl hedelmiä hedelmät
(esim. kiiviä, mangoa ja säilykeananasta)

Vegaaniset ja gluteenittomat hedelmäleivokset

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(1)

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Kaada taikina-ainekset kulhoon ja lisää joukkoon pehmeä margariini, soijajogurtti ja vesi. Vatkaa sähkövatkaimella, ensin pienemmällä teholla, kunnes ainekset sekoittuvat ja sitten täydellä teholla pari minuuttia.
  3. Kaada ja levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista kakkulevyä uunin keskitasolla 20-25 minuuttia, kunnes se on tikulla kokeiltaessa kypsä.
  5. Vatkaa kuorrutuksen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi kreemiksi.
  6. Levitä kreemi kakkulevylle.
  7. Leikkaa hedelmistä paloja ja koristele niillä leivonnaisen pinta. Koristeluun sopivat myös tuoreet marjat tai koristerakeet.

Vinkki: Jos leivot kakkulevyn edellisenä päivänä, säilytä se peitettynä huoneenlämmössä. Kuorruta ja koristele hetki ennen tarjoilua. Jos teet leivonnaisen etukäteen kuorrutuksiaan myöten, säilytä jääkaapissa. Tällöin kakkupohja tiivistyy hieman.

Tiesitkö? Free From Gluten on Lidlin oma tuotemerkki gluteenittomille tuotteille. Valikoimastamme löytyy myös muita gluteenittomia tuotteita muiden tuotemerkkien alta. Lue lisää Lidlin gluteenittomasta valikoimasta