
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | gluteenittomia sitruunakakkuaineksia
gluteenittomat sitruunakakkuainekset (Belbake Free From gluteenittomia sitruunakakkuaineksia (á 530 g)) | ||
300 g g | voita voi | ||
1 prk prk | soijajogurttia
soijajogurttia (Milbona soijajogurttia (400 g)) | ||
1 dl dl | vettä vesi |
Kuorrutus
2 pss pss | gluteenittomia sitruunakakkuaineksia
gluteenittomat sitruunakakkuainekset (pakkaukseen kuuluvat kuorrutteet) | ||
100 g g | voita voi | ||
2 dl dl | tomusokeria tomusokeri | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
5 dl dl | hedelmiä
hedelmät (esim. kiiviä, mangoa ja säilykeananasta) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVegaaniset ja gluteenittomat hedelmäleivokset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Kaada taikina-ainekset kulhoon ja lisää joukkoon pehmeä margariini, soijajogurtti ja vesi. Vatkaa sähkövatkaimella, ensin pienemmällä teholla, kunnes ainekset sekoittuvat ja sitten täydellä teholla pari minuuttia.
- Kaada ja levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista kakkulevyä uunin keskitasolla 20-25 minuuttia, kunnes se on tikulla kokeiltaessa kypsä.
- Vatkaa kuorrutuksen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi kreemiksi.
- Levitä kreemi kakkulevylle.
- Leikkaa hedelmistä paloja ja koristele niillä leivonnaisen pinta. Koristeluun sopivat myös tuoreet marjat tai koristerakeet.
Vinkki: Jos leivot kakkulevyn edellisenä päivänä, säilytä se peitettynä huoneenlämmössä. Kuorruta ja koristele hetki ennen tarjoilua. Jos teet leivonnaisen etukäteen kuorrutuksiaan myöten, säilytä jääkaapissa. Tällöin kakkupohja tiivistyy hieman.
Tiesitkö? Free From Gluten on Lidlin oma tuotemerkki gluteenittomille tuotteille. Valikoimastamme löytyy myös muita gluteenittomia tuotteita muiden tuotemerkkien alta. Lue lisää Lidlin gluteenittomasta valikoimasta