Helppous yllättää
Vegaaninen tonnikalatahna kikherneistä ja uuniperunat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 prk prk kikherneitä kikherne
(230/380 g)
1 dl dl majoneesia majoneesi
(vegaaninen)
1 rkl rkl kapriksia kapris
(hienonnettuna)
0,5 sipulia sipuli
(hienonnettuna)
1 ruukkua ruukku tilliä tilli
(hienonnettuna)
0,5 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 rkl rkl sinappia sinappi
0,5 tl tl suolaa suola
ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
(rouhittuna)

Lisäksi

1 kg kg uuniperunaa uuniperuna
tilliä tilli
ruohosipulia ruohosipuli

Vegaaninen tonnikalatahna kikherneistä ja uuniperunat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(85)

Valmistus

1. Laita uuniperunat vuokaan ja tee haarukalla reikiä niihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1-1½ h riippuen perunoiden koosta.

2. Valuta kikherneet säilykeliemestä. Muusaa kikherneitä kevyesti haarukalla.

3. Sekoita muut aineet kikherneiden joukkoon.

4. Tarjoa tahna uuniperunoiden täytteenä. Koristele tilli- ja ruohosipulisilpulla.