
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (230/380 g) | ||
1 dl dl | majoneesia
majoneesi (vegaaninen) | ||
1 rkl rkl | kapriksia
kapris (hienonnettuna) | ||
0,5 | sipulia
sipuli (hienonnettuna) | ||
1 ruukkua ruukku | tilliä
tilli (hienonnettuna) | ||
0,5 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) |
Lisäksi
1 kg kg | uuniperunaa uuniperuna | ||
tilliä tilli | |||
ruohosipulia ruohosipuli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVegaaninen kikhernetahna ja uuniperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuniperunat vuokaan ja tee haarukalla reikiä niihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1-1½ h riippuen perunoiden koosta.
2. Valuta kikherneet säilykeliemestä. Muusaa kikherneitä kevyesti haarukalla.
3. Sekoita muut aineet kikherneiden joukkoon.
4. Tarjoa tahna uuniperunoiden täytteenä. Koristele tilli- ja ruohosipulisilpulla.