
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (230/380 g) | |
1 dl dl | majoneesia
majoneesi (vegaaninen) | |
1 rkl rkl | kapriksia
kapris (hienonnettuna) | |
0,5 | sipulia
sipuli (hienonnettuna) | |
1 ruukkua ruukku | tilliä
tilli (hienonnettuna) | |
0,5 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) |
Lisäksi
1 kg kg | uuniperunaa uuniperuna | |
tilliä tilli | ||
ruohosipulia ruohosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegaaninen kikhernetahna ja uuniperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuniperunat vuokaan ja tee haarukalla reikiä niihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1-1½ h riippuen perunoiden koosta.
2. Valuta kikherneet säilykeliemestä. Muusaa kikherneitä kevyesti haarukalla.
3. Sekoita muut aineet kikherneiden joukkoon.
4. Tarjoa tahna uuniperunoiden täytteenä. Koristele tilli- ja ruohosipulisilpulla.