Helppous yllättää
Valkosuklaapannacotta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 liivatelehteä liivatelehti
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
2 dl dl maitoa maito
2 rkl rkl sokeria sokeri
100 g g valkosuklaata valkosuklaa

Päälle

4 nokaretta nokare kermavaahtoa kermavaahto
0,5 granaattiomenaa granaattiomena
(siemenet)
1 ripausta ripaus strösseleitä strösseli
4 rkl rkl valkosuklaata valkosuklaa
(rouhittuna)

Valkosuklaapannacotta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:20 h
(9)

Valmistus

1. Laita liivatelehdet likoamaan väljään kylmään veteen noin 5 minuutiksi.

2. Mittaa kerma, maito ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Paloittele suklaa ja sulata se sekoittaen kuumaan nesteeseen.

3. Purista vesi pehmenneistä liivatteista ja lisää ne kuumaan kerma-maitoseokseen. Liuota sekoitellen.

4. Jaa seos jälkiruokakulhoihin tai pieniin juomalaseihin. Jäähdytä hetki huoneenlämmössä ja nosta sitten kelmulla tai muulla kannella peitettynä jääkappiin. Anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.

5. Koristele pannacotta-annokset kermavaahtonokareilla, granaattiomenansiemenillä, koristerakeilla ja rouhitulla suklaalla.

Tiesitkö? Kaakaon toimitusketjuun liittyvien ihmisoikeus- ja ympäristöriskien vuoksi Lidlin omien merkkien tuotteissa käytetty kaakao on ollut sertifioitua jo vuodesta 2017. Näin Lidl pyrkii varmistamaan, että sen suklaita voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Lue lisää suklaan vastuullisuudesta.

Avainsanat

Jälkiruoat