
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | liivatelehteä liivatelehti | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
2 dl dl | maitoa maito | |
2 rkl rkl | sokeria sokeri | |
100 g g | valkosuklaata valkosuklaa |
Päälle
4 nokaretta nokare | kermavaahtoa kermavaahto | |
0,5 | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) | |
1 ripausta ripaus | strösseleitä strösseli | |
4 rkl rkl | valkosuklaata
valkosuklaa (rouhittuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listValkosuklaapannacotta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita liivatelehdet likoamaan väljään kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
2. Mittaa kerma, maito ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Paloittele suklaa ja sulata se sekoittaen kuumaan nesteeseen.
3. Purista vesi pehmenneistä liivatteista ja lisää ne kuumaan kerma-maitoseokseen. Liuota sekoitellen.
4. Jaa seos jälkiruokakulhoihin tai pieniin juomalaseihin. Jäähdytä hetki huoneenlämmössä ja nosta sitten kelmulla tai muulla kannella peitettynä jääkappiin. Anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.
5. Koristele pannacotta-annokset kermavaahtonokareilla, granaattiomenansiemenillä, koristerakeilla ja rouhitulla suklaalla.
Tiesitkö? Kaakaon toimitusketjuun liittyvien ihmisoikeus- ja ympäristöriskien vuoksi Lidlin omien merkkien tuotteissa käytetty kaakao on ollut sertifioitua jo vuodesta 2017. Näin Lidl pyrkii varmistamaan, että sen suklaita voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Lue lisää suklaan vastuullisuudesta.