
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | katkarapuja
katkarapu (isoja pakastekatkarapuja) | |
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
8 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (viipaloituna) | |
1 | chiliä
chili (tuore chilipalko suikaleina tai 1 tl chilijauhetta) | |
1 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 - 2 | patonkia
patonki (paistopisteestä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listValkosipuliöljyssä paistettuja katkarapuja ja patonkia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata ravut (esim. yön yli jääkaapissa).
- Kuumenna oliiviöljy kasarissa. Älä päästä sitä liian kuumaksi.
- Lisää öljyyn valkosipuli ja chili. Anna hautua niin, että ne pehmenevät mutta eivät pala.
- Nosta kasari liedeltä ja kääntele kuumaan öljyyn katkaravut, sitruunamehu ja ripaukset suolaa ja mustapippuria.
- Jaa ravut ja liemi kulhoihin ja tarjoile kuumana tuoreen patongin kanssa.