Helppous yllättää
Valkosipuliöljyssä paistettuja katkarapuja ja patonkia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g katkarapuja katkarapu
(isoja pakastekatkarapuja)
1 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
8 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(viipaloituna)
1 chiliä chili
(tuore chilipalko suikaleina tai 1 tl chilijauhetta)
1 sitruunaa sitruuna
(mehu puristettuna)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 - 2 patonkia patonki
(paistopisteestä)

Valkosipuliöljyssä paistettuja katkarapuja ja patonkia

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(23)

Valmistus

 

  1. Sulata ravut (esim. yön yli jääkaapissa).
  2. Kuumenna oliiviöljy kasarissa. Älä päästä sitä liian kuumaksi.
  3. Lisää öljyyn valkosipuli ja chili. Anna hautua niin, että ne pehmenevät mutta eivät pala.
  4. Nosta kasari liedeltä ja kääntele kuumaan öljyyn katkaravut, sitruunamehu ja ripaukset suolaa ja mustapippuria.
  5. Jaa ravut ja liemi kulhoihin ja tarjoile kuumana tuoreen patongin kanssa.

 

Tarjoukset

SitruunaSitruuna
Sitruuna
14.10 - 17.10
HALVEMPI!
1,19
0,99