Helppous yllättää
Uuniomenat ja vaniljalla maustettua ranskankermaa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 omenaa omena
2 rkl rkl fariinisokeria fariinisokeri
2 rkl rkl voita voi
1 tl tl kanelia kaneli
2 dl dl ranskankermaa ranskankerma
1 tl tl sokeria sokeri
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri

Uuniomenat ja vaniljalla maustettua ranskankermaa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(2)

Valmistus

  1. Poista omenista kota omenaporalla tai terävällä veitsellä. Leikkaa pohjaan kuitenkin pala kantaa, ettei täyte valu ulos.
  2. Sekoita fariinisokeri, pehmeä voi ja kaneli pienessä kulhossa ja täytä omenat seoksella. Paista omppuja 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
  3. Nosta omenat lautasille ja anna niiden hetki jäähtyä.
  4. Sekoita ranskankerman joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Lusikoi ranskankerma lautasille ja tarjoile heti!