
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | omenaa omena | ||
2 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
2 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaUuniomenat ja vaniljalla maustettua ranskankermaa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Poista omenista kota omenaporalla tai terävällä veitsellä. Leikkaa pohjaan kuitenkin pala kantaa, ettei täyte valu ulos.
- Sekoita fariinisokeri, pehmeä voi ja kaneli pienessä kulhossa ja täytä omenat seoksella. Paista omppuja 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
- Nosta omenat lautasille ja anna niiden hetki jäähtyä.
- Sekoita ranskankerman joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Lusikoi ranskankerma lautasille ja tarjoile heti!