
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kakkupohjaa
kakkupohja (valmis kakkupohja) | |
1 dl dl | metsämarjahilloa metsämarjahillo | |
0,5 l l | vaniljajäätelöä
vaniljajäätelö (laktoositonta) |
Marenki
4 | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | |
2 dl dl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUunijäätelö
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Peitä uuninkestävän pyöreän (halkaisija n. 22 cm) uunivuoan pohja valmiilla kakkupohjalla. Kostuta sitä hieman mehulla tai maidolla. Lusikoi päälle hillo ja levitä se tasaisesti kakkupohjan päälle.
- Valmista marenki: vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vasta vatkaamisen loppuvaiheessa. Lusikoi jäätelö keoksi kakkupohjalle. Peitä jäätelökeko huolellisesti marengilla. Marenki suojaa jäätelöä sulamasta.
- Nosta vuoka uuniin ja anna marengin ruskistua 250-asteisessa uunissa 3-4 minuutin ajan. Älä jätä uunijäätelöä uuniin vartioimatta, sillä marenki palaa hetkessä.
- Tarjoa heti!