
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTurskaa Vietnamilaisittain
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita riisin keittämisellä ja parsakaalien höyryttämisellä. Höyrytä parsakaalit napakan kypsiksi asti. Sekoita oliiviöljy ja soijakastike keskenään. Kaada soija-öljyseos höyrytettyjen parsakaalien päälle ja sekoita hyvin. Mausta parsakaalit vielä mustapippurilla.
- Huuhtele kalafileet veden alla ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Leikkaa fileet 2-3 osaan. Mausta kalat molemmin puolin mustapippurilla ja sitruunaruohomausteella.
- Liuota ruokosokeri lämpimään veteen ja sekoita joukkoon kalakastike. Jätä liemi odottamaan turskapalojen kypsentämistä.
- Kuumenna pannu liedellä valmiiksi ja lisää rapsiöljy pannulle. Lisää kalapalat sekaan ja kypsennä niitä öljyssä noin 15 sekuntia. Käännä kalat ja paista myös toiselta puolelta. Lisää mukaan vesi-sokeri-kalakastikeseos. Alenna lieden lämpöä heti nesteiden lisäyksen jälkeen.
- Lisää pilkottu chili mukaan ja kypsennä kalapaloja vielä noin reilut 5 minuuttia. Käännä kalat kerran varovasti, ettei niiden rakenne rikkoonnu.
- Mausta keitetty riisi halutessasi korianterilla ja kokoa lautaselle pieni riisikeko. Lisää riisin kylkeen maustetut parsakaalit ja turskapalat. Valuta turskapalojen kastiketta myös riisin päälle tuomaan makua. Viimeistele annos ripottelemalla päälle pilkottuja cashewpähkinöitä.