Helppous yllättää
Tuplasuklaavaahto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

125 g g valkosuklaata valkosuklaa
(esim. Bellarom valkosuklaata mansikkarakeilla)
100 g g tummaa suklaata tumma suklaa
200 g g tuorejuustoa tuorejuusto
(maustamatonta)
2 dl dl vaniljakastiketta vaniljakastike
(vaahtoutuvaa)

Koristeeksi

2 dl dl suklaamakeisia suklaamakeinen
(esim. suklaakarkkeja, -keksejä ja -konvehteja)

Tuplasuklaavaahto

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(10)

Valmistus

Huom: Anna jälkiruoan maustua seuraavaan päivään.

  1. Pilko valkosuklaa kulhoon ja tumma suklaa toiseen kulhoon.
  2. Sulata suklaat lempeästi vesihauteessa. Sekoittele välillä, että suklaa sulaa tasaisesti.
  3. Nosta suklaakulhot pois vesihauteesta.
  4. Jaa huoneenlämpöinen tuorejuusto tasan kulhoihin ja sekoita rivakasti tasaiseksi.
  5. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja jaa se tasan kulhoihin. Sekoita kumpikin vaahto tasaiseksi.
  6. Mausta tummasuklaavaahto halutessasi konjakilla.
  7. Kaada tumma vaahto jälkiruokakulhoon (vetoisuus väh. 1,2 l). Tasoita pinta ja levitä päälle valkosuklaavaahto.
  8. Kuopaise teelusikalla pohjakerroksen tummaa suklaata pintaan, niin saat koristeeksi kahden värisiä suklaapyörteitä.
  9. Siirrä jälkiruoka peitettynä jääkaappiin maustumaan seuraavaan päivään.
  10. Koristele runsaasti suklaaherkuilla tarjolle tuotaessa.