
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
125 g g | valkosuklaata
valkosuklaa (esim. Bellarom valkosuklaata mansikkarakeilla) | |
100 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | |
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | |
2 dl dl | vaniljakastiketta
vaniljakastike (vaahtoutuvaa) |
Koristeeksi
2 dl dl | suklaamakeisia
suklaamakeinen (esim. suklaakarkkeja, -keksejä ja -konvehteja) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTuplasuklaavaahto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: Anna jälkiruoan maustua seuraavaan päivään.
- Pilko valkosuklaa kulhoon ja tumma suklaa toiseen kulhoon.
- Sulata suklaat lempeästi vesihauteessa. Sekoittele välillä, että suklaa sulaa tasaisesti.
- Nosta suklaakulhot pois vesihauteesta.
- Jaa huoneenlämpöinen tuorejuusto tasan kulhoihin ja sekoita rivakasti tasaiseksi.
- Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja jaa se tasan kulhoihin. Sekoita kumpikin vaahto tasaiseksi.
- Mausta tummasuklaavaahto halutessasi konjakilla.
- Kaada tumma vaahto jälkiruokakulhoon (vetoisuus väh. 1,2 l). Tasoita pinta ja levitä päälle valkosuklaavaahto.
- Kuopaise teelusikalla pohjakerroksen tummaa suklaata pintaan, niin saat koristeeksi kahden värisiä suklaapyörteitä.
- Siirrä jälkiruoka peitettynä jääkaappiin maustumaan seuraavaan päivään.
- Koristele runsaasti suklaaherkuilla tarjolle tuotaessa.