
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | lohta lohi | |
100 g g | savulohta
savulohi (kylmäsavu) | |
400 g g | perunaa
peruna (kiinteä lajike) | |
200 g g | porkkanaa porkkana | |
300 g g | fenkolia fenkoli | |
1 palaa pala | purjoa
purjo (n. 15 cm pala) | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 l l | kalalientä
kalaliemi (kalaliemikuutiosta) | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 prk prk | kuohukermaa kuohukerma | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri | |
1 ripausta ripaus | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
1 tilkkaa tilkka | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 nippua nippu | tilliä tilli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTuplalohikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa tuore lohi nahattomiksi kuutioiksi. Silppua kylmäsavulohiviipaleet.
- Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa ne kuutioiksi ja fenkoli suikaleiksi. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
- Kuumenna voi keittokattilassa. Kääntele siinä kasviksia hetki. Älä ruskista.
- Lisää kalaliemi ja laakerilehdet. Keitä 10-15 minuuttia.
- Lisää kalat ja kerma. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Kiehauta ja siirrä sivuun. Tarkista maku. Lisää lopuksi tillisilppu.