Helppous yllättää
Toscapäärynät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 päärynää päärynä

Tosca

75 g g voita voi
1 dl dl sokeria sokeri
75 g g mantelilastuja mantelilastu
(tai -rouhetta)
1,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1,5 rkl rkl maitoa maito

Tarjoiluun

100 g g tummaa suklaata tumma suklaa
(sulatettuna)

Toscapäärynät

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(0)

Valmistus

  1. Puolita päärynät pitkittäin ja poista siemenkotaa palloraudalla tai veitsen kärjellä.
  2. Laita puolikkaat uunikestäviin annosvuokiin. Paista päärynöitä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
  3. Mittaa toscan ainekset kattilaan ja kiehauta. Nosta kattila liedeltä.
  4. Lusikoi tosca päärynöille ja jatka paistamista vielä n. 10 minuuttia tai kunnes tosca on saanut kauniin kullan ruskean värin.
  5. Valuta päälle sulatettua tummaa suklaata ja tarjoile.