
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | päärynää päärynä |
Tosca
75 g g | voita voi | ||
1 dl dl | sokeria sokeri | ||
75 g g | mantelilastuja
mantelilastu (tai -rouhetta) | ||
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1,5 rkl rkl | maitoa maito |
Tarjoiluun
100 g g | tummaa suklaata
tumma suklaa (sulatettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaToscapäärynät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Puolita päärynät pitkittäin ja poista siemenkotaa palloraudalla tai veitsen kärjellä.
- Laita puolikkaat uunikestäviin annosvuokiin. Paista päärynöitä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
- Mittaa toscan ainekset kattilaan ja kiehauta. Nosta kattila liedeltä.
- Lusikoi tosca päärynöille ja jatka paistamista vielä n. 10 minuuttia tai kunnes tosca on saanut kauniin kullan ruskean värin.
- Valuta päälle sulatettua tummaa suklaata ja tarjoile.