
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
vettä vesi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
basilikaa
basilika (tuoretta basilikaa hienonnettuna) | ||
4 - 6 | perunaa
peruna (keitetty) | |
10 kpl kpl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
1 rkl rkl | voita voi | |
100 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
rucolaa
rucola (kourallinen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaatti-vuohenjuustomunakas
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Gluteeniton
- Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon vesi, suola, mustapippuria sekä basilika.
- Viipaloi perunat ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
- Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä voi. Lisää perunaviipaleet ja ruskista hetki.
- Kaada munamassa pannulle ja vedä lastalla kypsyvää seosta varovasti keskelle päin siten, että raaka seos valuu tasaisesti reunoille. Laske lieden lämpöä hieman.
- Ripottele lähes hyytyneen munakkaan päälle aurinkokuivatut tomaatit, murennettu vuohenjuusto sekä rucola.
- Puolita munakas ja tarjoile salaatin kera.
Vinkit:Kokeile munakkaaseen vuohenjuuston tilalla vaikkapa sinihomejuustoa tai Eridanous kreikkalaista fetajuustoa.Älä paista munakasta liian kuumalla pannulla loppuun asti. Muuten munakkaan alapinta palaa ennen kuin pinta hyytyy.