
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | tofua tofu | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,25 | ananasta
ananas (n. 300 g) | |
3 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai kookosöljyä) | |
1 rkl rkl | curryjauhetta curryjauhe | |
1 prk prk | Oattis-kauraruokaa
Oattis-kauraruoka (2,5 dl) | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | limemehua limemehu | |
1 | chiliä
chili (ohuina siivuina) | |
3 rkl rkl | korianteria
korianteri (tuoretta) |
Tarjoiluun
basmatiriisiä basmatiriisi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTofu-ananascurry
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota tofu pois pakkauksesta ja kääri se puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin. Laita noin 15 minuutiksi painon alle. Näin tofusta poistuu liiat nesteet ja se paistuu rapeaksi. Leikkaa tofu kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ananas ja leikkaa paloiksi.
- Kuumenna puolet öljystä pannulla ja paista tofukuutioita, kunnes ne ovat rapeita. Siirrä pois pannulta.
- Lisää loppu öljy ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää valkosipuli ja curryjauhe, paista vielä pari minuuttia.
- Lisää kaurakerma, vesi, tofukuutiot ja ananaspalat pannulle. Anna kuumentua kiehuvaksi ja keitä kastiketta kasaan noin 5-10 minuuttia.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja limen mehulla. Viimeistele tuoreella chilillä ja korianterilla.
- Tarjoile lisukkeeksi keitettyä basmatiriisiä.