
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | chiliä
chili (punainen) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 rkl rkl | oreganoa
oregano (kuivattu) | |
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 prk prk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (arrabbiata -maustettua 400 g) | |
1 pkt pkt | kanafileetä
kanafilee (Grillimaisteri Kanan paistileikkeitä, BBQ-marinoitu) | |
6 | retiisejä retiisi | |
2 | avokadoja avokado | |
1 pkt pkt | fetajuustoa fetajuusto | |
1 pkt pkt | tortilloja
tortilla (Snack Day) | |
0,5 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
chiliä
chili (eri värisiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTinga de pollo tortillat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulia muutaman minuutin ajan. Lisää valkosipuli, chili ja mausteet, paista vielä hetki.
- Lisää tomaattimurska ja anna kuumentua kiehuvaksi. Lisää kanan paistileikkeet kastikkeen joukkoon, sulje kansi ja anna hautua miedolla lämmöllä 45 minuuttia.
- Riivi kypsä kana kahden haarukan avulla nyhtömäiseksi. Sekoita kastikkeen joukkoon.
- Leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi, paloittele avokado ja murustele feta.
- Lämmitä tortillat nopeasti mikrossa ja täytä ne salaatilla, tinga de pollo -kanaseoksella, retiiseillä ja fetajuustolla. Viimeistele korianterilla ja maun mukaan tuoreella chilillä.