
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Voivaahto:
250 g g | voita voi | |
1,25 dl dl | sokeria sokeri |
4 | kananmunaa kananmuna | |
1,25 dl dl | sokeria sokeri | |
1 - 2 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
4 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1,5 dl dl | kermamaitoa (puolet kermaa ja puolet maitoa) kermamaito (puolet kermaa ja puolet maitoa) | |
2 - 3 rkl rkl | kaakaojauhetta kaakaojauhe | |
1 - 2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiikerikakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Vatkaa toisessa kulhossa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Yhdistä pienin erin munavaahto voivaahtoon voimakkaasti vatkaten. Lisää seokseen vuorotellen vehnäjauhoja siivilän läpi sekä kermamaitoa.
- Jaa taikina kahteen osaan siten, että yksi kolmasosa maustetaan kaakaojauheella ja isompi kaksi kolmasosaa vaniljasokerilla.
- Voitele ja jauhota iso kakkuvuoka ja lusikoi pohjalle vaaleaa taikinaa. Lusikoi päälle suklaataikinaa ja jälleen vaaleaa taikinaa. Toista jos taikinaa on vielä jäljellä. Pistele taikina kerroksien läpi haarukalla ja tasoita pinta lusikalla.
- Paista kakkua 200 asteisessa uunissa 45 minuutista tuntiin. Jos pinta alkaa liikaa tummua, peitä se foliolla.