Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 - 5 | bataattia bataatti | |
1 | avokadoja avokado | |
425 ml ml | kidneypapuja kidneypapu | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | |
1 nippua nippu | korianteria korianteri | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
50 g g | jalapenoa jalapeno | |
1 | limeä
lime (mehu puristettuna) | |
0,5 tl tl | valkosipulia valkosipuli | |
0,3 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
4 tl tl | voita voi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTexmex-uunibataatit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita bataatit kokonaisina 200-asteiseen uuniin noin 30-40 minuutiksi, tai kunnes ne ovat pehmeitä.
- Valmista tomaattisalsa bataattien paistuessa.
- Sekoita kulhossa kuutioidut kirsikkatomaatit, puolikas silputtu jalapeno, limen mehu, silputtu valkosipuli, oliiviöljy sekä hienonnettu korianteri.
- Tee iso viilto bataatin keskelle pystypäin, niin että voit täyttää bataatin taskun.
- Laita taskuun ensin teelusikallinen voita, jonka jälkeen juustoraastetta, avokadokuutioita, valutettuja kidneypapuja ja päällimmäiseksi salsaa.
- Tarjoile ranskankerman ja tuoreen korianterin kera.