
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 - 5 | bataattia bataatti | ||
1 | avokadoja avokado | ||
425 ml ml | kidneypapuja kidneypapu | ||
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
1 nippua nippu | korianteria korianteri | ||
200 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
50 g g | jalapenoa jalapeno | ||
1 | limeä lime | ||
mehu puristettuna | |||
0,5 tl tl | valkosipulia valkosipuli | ||
0,3 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
4 tl tl | voita voi |
Texmex-uunibataatit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50 min
(8)
Valmistus
- Laita bataatit kokonaisina 200-asteiseen uuniin noin 30-40 minuutiksi, tai kunnes ne ovat pehmeitä.
- Valmista tomaattisalsa bataattien paistuessa.
- Sekoita kulhossa kuutioidut kirsikkatomaatit, puolikas silputtu jalapeno, limen mehu, silputtu valkosipuli, oliiviöljy sekä hienonnettu korianteri.
- Tee iso viilto bataatin keskelle pystypäin, niin että voit täyttää bataatin taskun.
- Laita taskuun ensin teelusikallinen voita, jonka jälkeen juustoraastetta, avokadokuutioita, valutettuja kidneypapuja ja päällimmäiseksi salsaa.
- Tarjoile ranskankerman ja tuoreen korianterin kera.