
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 g g | lohta
lohi (ruodotonta) | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
2 rkl rkl | teriyaki-kastiketta teriyaki-kastike | ||
15 kpl kpl | sitruunaa
sitruuna (voit korvata osan sitruunoista myös appelsiinin ja limen viipaleilla) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTeriyaki lohi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuivaa lohifilee talouspaperilla. Ripottele pintaan suola. Nosta kala matalaan uunivuokaan.
2. Sivele teriyakikastike lohen pintaan. Leikkaa hyvin pestyistä sitrushedelmistä ohuita viipaleita ja levitä ne kalan päälle hieman limittäin.
3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
4. Tarjoa lisänä perunasosetta tai duchesseperunoita.