Helppous yllättää
Tarte tatin päärynästä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

50 g g voita voi
1 dl dl sokeria sokeri
3 - 4 päärynää päärynä
(n. 450 g)
250 g g voitaikinaa voitaikina
(tai lehtitaikinaa)
tomusokeria tomusokeri
(viimeistelyyn)
1 prk prk ranskankermaa ranskankerma
(tarjoiluun)

Tarte tatin päärynästä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(16)

Valmistus

1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.

2. Sulata voi uuninkestävässä pannussa. Sekoita sokeri joukkoon ja anna sulaa ja hieman ruskistua.

3. Halkaise päärynät ja kaiverra siemenet pois lusikan avulla. Leikkaa puolikkaasta päärynästä pienempiä paloja. Asettele päärynät pannulle voi-sokeriseokseen.

4. Kauli voitaikinaa ohuemmaksi ja asettele pannulle päärynöiden päälle. Käännä reunat pannun sisälle.

5. Paista tarte tatinia noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjolle.

6. Siivilöi tomusokeria tarte tatinin pinnalle. Tarjoile ranskankerman kanssa.