
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
50 g g | voita voi | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
3 - 4 | päärynää
päärynä (n. 450 g) | |
250 g g | voitaikinaa
voitaikina (tai lehtitaikinaa) | |
tomusokeria
tomusokeri (viimeistelyyn) | ||
1 prk prk | ranskankermaa
ranskankerma (tarjoiluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarte tatin päärynästä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
2. Sulata voi uuninkestävässä pannussa. Sekoita sokeri joukkoon ja anna sulaa ja hieman ruskistua.
3. Halkaise päärynät ja kaiverra siemenet pois lusikan avulla. Leikkaa puolikkaasta päärynästä pienempiä paloja. Asettele päärynät pannulle voi-sokeriseokseen.
4. Kauli voitaikinaa ohuemmaksi ja asettele pannulle päärynöiden päälle. Käännä reunat pannun sisälle.
5. Paista tarte tatinia noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjolle.
6. Siivilöi tomusokeria tarte tatinin pinnalle. Tarjoile ranskankerman kanssa.