
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | suppilovahveroita
suppilovahvero (ja/tai muita sieniä) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
suolaa
suola (maun mukaan) | ||
mustapippuria mustapippuri | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
4 vartta varsi | kevätsipulia kevätsipuli | |
4 dl dl | babypinaattia babypinaatti | |
8 | kananmunaa kananmuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuppilovahveromunakas
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Siisti sienet ja paloittele ne tarvittaessa pienemmiksi. Paista sieniä kovalla lämmöllä paistinpannulla, kunnes kosteus on haihtunut, ja ne ovat saaneet hieman paistoväriä. Nosta sivuun ja lisää soija.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna kevätsipulinvarret. Kuullota pannulla öljyssä sipulit ja lisää lopuksi pinaatti. Kääntele sekaisin ja nosta sivuun munakkaan täyttöä odottamaan.
3. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki kevyesti haarukalla. Mausta suolalla.
4. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää pannulle hieman öljyä ja heti perään puolet munakasmassasta. Sekoita massaa koko ajan voimakkaasti kahdeksikon muotoisesti puuhaarukalla.
5. Kun munakas alkaa näyttää osittain hyytyneeltä, lopeta sekoittaminen ja anna munakkaan tasoittua takaisin yhtenäiseksi. Munakkaan keskelle saa jäädä selkeästi kosteampi alue.
6. Nosta pannu sivuun ja lusikoi keskelle puolet lämmitetystä sieni- ja pinaatti-kevätsipuliseoksesta. Taita taskuksi ja nauti heti.
7. Valmista samaan tapaan toinen munakas.