
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 levyä levy | lehtitaikinaa lehtitaikina | |
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
2 rkl rkl | sokeria sokeri | |
100 g g | marmeladia
marmeladi (Jouluaitta toffeetäyte) | |
1 dl dl | pensasmustikkaa pensasmustikka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuomenlippuleivokset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Leikkaa levyt kolmeen suorakaiteen muotoiseen osaan. Siirrä leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Paista leivospohjia 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia. Anna jäähtyä.
4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
5. Levitä leivospohjille toffeetäytettä. Levitä sitten kerros kermavaahtoa. Koristele Suomen lipun näköisiksi pensasmustikoilla.