Helppous yllättää
Suomenlippuleivokset

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 levyä levy lehtitaikinaa lehtitaikina
2 dl dl vispikermaa vispikerma
2 rkl rkl sokeria sokeri
100 g g marmeladia marmeladi
(Jouluaitta toffeetäyte)
1 dl dl pensasmustikkaa pensasmustikka

Suomenlippuleivokset

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(33)

Valmistus

1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Leikkaa levyt kolmeen suorakaiteen muotoiseen osaan. Siirrä leivinpaperin päälle uunipellille.

3. Paista leivospohjia 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia. Anna jäähtyä.

4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.

5. Levitä leivospohjille toffeetäytettä. Levitä sitten kerros kermavaahtoa. Koristele Suomen lipun näköisiksi pensasmustikoilla.