
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | |
50 g g | voita voi | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 | kääretorttua
kääretorttu (Confiserie Firenze suklaakääretorttu) | |
1 - 2 dl dl | marjoja
marjat (koristeluun oman maun mukaan) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuklainen Charlotte russe
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Varaa vähintään 3 tuntia jähmettymiseen tai pidä jääkaapissa yön yli.
- Pilko suklaa ja voi kulhoon. Sulata mikroaaltouunissa miedolla lämmöllä. Anna seoksen jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon ranskankerma.
- Nosta suklaaseos hetkeksi kylmään ja vatkaa sillä aikaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Sekoita suklaaseos ja kermavaahto keskenään varovasti nostellen, älä vatkaa. Leikkaa kääretortusta reilu kolmannes ohuiksi noin 1 cm:n siivuiksi.
- Vuoraa pyöreä noin 2 litran kulho tuorekelmulla. Levitä viipaleet kulhon pohjalle ja seinämille, painele kevyesti viipaleita toisiinsa niin, että ne asettuvat tiiviisti reunoille. Kaada suklaavaahto keskelle ja kopauta kulhoa muutaman kerran, jotta vaahto asettuu myös torttusiivujen rakoihin.
- Taita kelmu päälle ja nosta kylmään jähmettymään noin 3 tunniksi tai yön yli. Kumoa kakku tarjoiluvadille, poista varovasti kelmu ja anna hetken pehmetä huoneenlämmössä. Koristele ja tarjoa mieleisten marjojen kera.