Helppous yllättää
Stromboli eli pizzapitko

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt pizzataikinaa pizzataikina
(Chef select pizzataikina + tomaattikastike -setti)

Täyte

1 pkt pkt ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
(200 g)
100 g g juustoraastetta juustoraaste
(mozzarella)
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika

Stromboli eli pizzapitko

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(114)

Valmistus

  1. Avaa taikinarulla leivinpaperin päälle.
  2. Levitä taikinan pinnalle tomaattikastiketta. Asettele pinnalle kinkkuviipaleet, juustoraaste ja basilikanlehtiä.
  3. Kääri taikina tiiviille rullalle leveämmältä sivulta. Jätä saumakohta alapuolelle ja painele rullan päät kiinni.
  4. Siirrä rulla leivinpapereineen uunipellille. Leikkaa pintaan kevyitä viiltoja ja ripottele hieman juustoraastetta.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja stromboli vaikuttaa kypsältä.
  6. Anna strombolin jäähtyä hieman ja leikkaa viipaleiksi.