
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | pizzataikinaa
pizzataikina (Chef select pizzataikina + tomaattikastike -setti) |
Täyte
1 pkt pkt | ilmakuivattua kinkkua
ilmakuivattu kinkku (200 g) | |
100 g g | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarella) | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStromboli eli pizzapitko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Avaa taikinarulla leivinpaperin päälle.
- Levitä taikinan pinnalle tomaattikastiketta. Asettele pinnalle kinkkuviipaleet, juustoraaste ja basilikanlehtiä.
- Kääri taikina tiiviille rullalle leveämmältä sivulta. Jätä saumakohta alapuolelle ja painele rullan päät kiinni.
- Siirrä rulla leivinpapereineen uunipellille. Leikkaa pintaan kevyitä viiltoja ja ripottele hieman juustoraastetta.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja stromboli vaikuttaa kypsältä.
- Anna strombolin jäähtyä hieman ja leikkaa viipaleiksi.