
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
3 dl dl | kaurahiutaleita
kaurahiutale (Myllykivi gluteenittomia kaurahiutaleita) | ||
1 dl dl | perunamuusia
perunamuusi (Harvest Basket perunamuusiaineksia) | ||
1 dl dl | perunajauhoja perunajauho | ||
1 dl dl | juustoraastetta juustoraaste | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
2 dl dl | vettä vesi | ||
0,75 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Täyte
1 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
300 g g | hapankaalia hapankaali | ||
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
2 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
1 tl tl | timjamia timjami | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
2 prk prk | smetanaa smetana | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
1,5 dl dl | juustoraastetta juustoraaste |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSlaavilainen hapankaalipiirakka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoitapohjataikinaa varten kulhossa kaurahiutaleet, muusijauhe, perunajauhot, juustoraaste, leivinjauhe ja suola.
- Yhdistätoisessa kulhossa kananmunat, vesi ja öljy.
- Lisäänesteseos kuivien aineiden joukkoon nopeasti sekoittaen, juuri ja juurisekaisin, taikina saa olla vetelää.
- Kaadataikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle tai kahteen piirasvuokaanja levitä tasaiseksi.
- Esipaista pohjaa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
- Aloitatäytteen tekeminen kuorimalla ja hienontamalla sipulit ja kuullottamalla ne öljyssä pannulla.
- Sekoita mukaan valutettu hapankaali, hunaja, sinappi ja mausteet.
- Levitäseos esipaistetulle piiraspohjalle.
- Sekoita keskenään smetana ja munat ja kaada seos täytteen pääle sekä ripottelepinnalle vielä juustoraaste.
- Kypsennä piirakkaa nyt 200 asteessa noin 40 minuuttia.
- Koristele piiras halutessasi yrtein.