
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 - 800 g g | lohta
lohi (Isokari lohifilee) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
4 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 tl tl | oreganoa oregano | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Sinappinen perunamuusi
600 g g | perunaa
peruna (jauhoisia perunoita, esim. puikula) | |
vettä vesi | ||
1 dl dl | kevytmaitoa
kevytmaito (Pohjolan Meijeri kevytmaitoa kuumennettuna) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 - 2 tl tl | sinappia sinappi | |
2 rkl rkl | voita voi |
Mummon kurkut
kurkkua
kurkku (puolikas kurkku) | ||
2 - 3 rkl rkl | balsamietikkaa
balsamietikka (valkoista balsamietikkaa) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSitruunaiset lohimedaljongit, sinappista perunamuusia ja mummun kurkkuja
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Gluteeniton, munaton
- Leikkaa lohifilee neljään yhtä suureen palaan. Leikkaa sitten paloihin keskelle syvä viilto niin, että nahka säilyy kuitenkin ehjänä.
- Taita nahkapuolet yhteen ja näin saat lohesta medaljongit.
- Mausta ne molemmin puolin suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oreganolla. Jätä maustumaan hetkeksi.
- Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja lisää tilkka kuumaa maitoa.
- Vatkaa muusi pehmeäksi ja tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää maitoa sen verran, että muusista tulee sopivan paksuista.
- Mausta valmis muusi suolalla, sinapilla ja voilla.
- Viipaloi kurkku ja sekoita viipaleiden joukkoon etikka, ripaukset suolaa ja sokeria sekä hienonnettu tilli. Anna tekeytyä hetki.
- Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. Paista lohimedaljongit kypsiksi.
- Tarjoile muusin ja mummon kurkkujen kera.