
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 -800 g g | lohta lohi | ||
Isokari lohifilee | |||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
4 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 tl tl | oreganoa oregano | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Sinappinen perunamuusi
600 g g | perunaa peruna | ||
jauhoisia perunoita, esim. puikula | |||
vettä vesi | |||
1 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | ||
Pohjolan Meijeri kevytmaitoa kuumennettuna | |||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
1 -2 tl tl | sinappia sinappi | ||
2 rkl rkl | voita voi |
Mummon kurkut
kurkkua kurkku | |||
puolikas kurkku | |||
2 -3 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | ||
valkoista balsamietikkaa | |||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Sitruunaiset lohimedaljongit, sinappista perunamuusia ja mummun kurkkuja
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(0)
Valmistus
Gluteeniton, munaton
- Leikkaa lohifilee neljään yhtä suureen palaan. Leikkaa sitten paloihin keskelle syvä viilto niin, että nahka säilyy kuitenkin ehjänä.
- Taita nahkapuolet yhteen ja näin saat lohesta medaljongit.
- Mausta ne molemmin puolin suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oreganolla. Jätä maustumaan hetkeksi.
- Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja lisää tilkka kuumaa maitoa.
- Vatkaa muusi pehmeäksi ja tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää maitoa sen verran, että muusista tulee sopivan paksuista.
- Mausta valmis muusi suolalla, sinapilla ja voilla.
- Viipaloi kurkku ja sekoita viipaleiden joukkoon etikka, ripaukset suolaa ja sokeria sekä hienonnettu tilli. Anna tekeytyä hetki.
- Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. Paista lohimedaljongit kypsiksi.
- Tarjoile muusin ja mummon kurkkujen kera.