
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Sinappinen perunamuusi
Mummon kurkut
kurkkua
kurkku (puolikas kurkku) | |||
2 - 3 rkl rkl | balsamietikkaa
balsamietikka (valkoista balsamietikkaa) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSitruunaiset lohimedaljongit, sinappista perunamuusia ja mummun kurkkuja
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Gluteeniton, munaton
- Leikkaa lohifilee neljään yhtä suureen palaan. Leikkaa sitten paloihin keskelle syvä viilto niin, että nahka säilyy kuitenkin ehjänä.
- Taita nahkapuolet yhteen ja näin saat lohesta medaljongit.
- Mausta ne molemmin puolin suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oreganolla. Jätä maustumaan hetkeksi.
- Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja lisää tilkka kuumaa maitoa.
- Vatkaa muusi pehmeäksi ja tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää maitoa sen verran, että muusista tulee sopivan paksuista.
- Mausta valmis muusi suolalla, sinapilla ja voilla.
- Viipaloi kurkku ja sekoita viipaleiden joukkoon etikka, ripaukset suolaa ja sokeria sekä hienonnettu tilli. Anna tekeytyä hetki.
- Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. Paista lohimedaljongit kypsiksi.
- Tarjoile muusin ja mummon kurkkujen kera.