
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
7 dl dl | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | ||
3 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | ||
1 pkt pkt | kanaa
kana (kanan marinoituja koipireisiä n. 1 kg) | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
1 dl dl | oliiveja oliivi | ||
yrttejä
yrtit (koristeluun) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSitruuna-oliivikanaa riisipedillä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
2. Mittaa vesi kattilaan ja lisää joukkoon sipulit. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota liemikuutiot siihen.
3. Voitele vuoka kevyesti öljyllä ja mittaa raaka riisi vuokaan. Kaada kanaliemi sipuleineen vuokaan. Nostele päälle kanan koipireidet. Asettele vuokaan sitruunaviipaleita.
4. Kypsennä ruokaa 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan, kunnes neste on imeytynyt riisiin ja kanan koipireidet ovat kypsiä.
5. Ripottele oliivit ruoan päälle ja ripottele halutessasi koristeeksi yrtinlehtiä.