Helppous yllättää
Sitruuna-oliivikanaa riisipedillä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
7 dl dl vettä vesi
2 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
3 dl dl pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi
1 pkt pkt kanaa kana
(kanan marinoituja koipireisiä n. 1 kg)
1 sitruunaa sitruuna
1 dl dl oliiveja oliivi
yrttejä yrtit
(koristeluun)

Sitruuna-oliivikanaa riisipedillä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:10 h
(158)

Valmistus

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Mittaa vesi kattilaan ja lisää joukkoon sipulit. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota liemikuutiot siihen.

3. Voitele vuoka kevyesti öljyllä ja mittaa raaka riisi vuokaan. Kaada kanaliemi sipuleineen vuokaan. Nostele päälle kanan koipireidet. Asettele vuokaan sitruunaviipaleita.

4. Kypsennä ruokaa 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan, kunnes neste on imeytynyt riisiin ja kanan koipireidet ovat kypsiä.

5. Ripottele oliivit ruoan päälle ja ripottele halutessasi koristeeksi yrtinlehtiä.