
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | simpukoita valkoviiniliemessä simpukat valkoviiniliemessä | ||
pakaste | |||
1 pkt pkt | pastaa pasta | ||
Combino Tagliatelle | |||
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 rkl rkl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 | appelsiinin kuorta appelsiinin kuori |
Simpukoita ja tagliatelle-pastaa
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(0)
Valmistus
- Kuumenna pastojen keitinvesi ja lisää keitinveteen reilusti suolaa. Lisää pastat ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pastojen kypsyessä nosta simpukat kannelliseen laakeaan kasariin ja anna niiden ensin lämmetä liedellä miedolla lämmöllä. Kun simpukat ovat kuumentuneet, nosta lämpöä korkeammaksi ja anna simpukoiden ja liemen kiehahtaa.
- Kun simpukat ovat kiehahtaneet nosta kasari heti pois liedeltä. Hienonna persilja pieneksi silpuksi ja kääntele persiljasilppu sekä ranskankerma simpukoiden joukkoon.
- Valuta kypsyneistä pastoista vedet siivilässä. Lisää siivilään pastojen joukkoon loraus oliiviöljyä ja sekoita kevyesti. Kumoa pastat kasariin ja kääntele pastat kevyesti simpukoiden joukkoon.
- Jaa annokset lautasille ja raasta niiden päälle appelsiinin kuorta. Tarjoile heti.