
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
2 pkt pkt | simpukoita valkoviiniliemessä
simpukat valkoviiniliemessä (pakaste) | ||
1 pkt pkt | pastaa
pasta (Combino Tagliatelle) | ||
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 rkl rkl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 | appelsiinin kuorta appelsiinin kuori |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSimpukoita ja tagliatelle-pastaa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna pastojen keitinvesi ja lisää keitinveteen reilusti suolaa. Lisää pastat ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pastojen kypsyessä nosta simpukat kannelliseen laakeaan kasariin ja anna niiden ensin lämmetä liedellä miedolla lämmöllä. Kun simpukat ovat kuumentuneet, nosta lämpöä korkeammaksi ja anna simpukoiden ja liemen kiehahtaa.
- Kun simpukat ovat kiehahtaneet nosta kasari heti pois liedeltä. Hienonna persilja pieneksi silpuksi ja kääntele persiljasilppu sekä ranskankerma simpukoiden joukkoon.
- Valuta kypsyneistä pastoista vedet siivilässä. Lisää siivilään pastojen joukkoon loraus oliiviöljyä ja sekoita kevyesti. Kumoa pastat kasariin ja kääntele pastat kevyesti simpukoiden joukkoon.
- Jaa annokset lautasille ja raasta niiden päälle appelsiinin kuorta. Tarjoile heti.