Helppous yllättää
Simpukoita ja tagliatelle-pastaa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

2 pkt pkt simpukoita valkoviiniliemessä simpukat valkoviiniliemessä
(pakaste)
1 pkt pkt pastaa pasta
(Combino Tagliatelle)
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
1 rkl rkl ranskankermaa ranskankerma
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy
1 appelsiinin kuorta appelsiinin kuori

Simpukoita ja tagliatelle-pastaa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(0)

Valmistus

  1. Kuumenna pastojen keitinvesi ja lisää keitinveteen reilusti suolaa. Lisää pastat ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pastojen kypsyessä nosta simpukat kannelliseen laakeaan kasariin ja anna niiden ensin lämmetä liedellä miedolla lämmöllä. Kun simpukat ovat kuumentuneet, nosta lämpöä korkeammaksi ja anna simpukoiden ja liemen kiehahtaa.
  3. Kun simpukat ovat kiehahtaneet nosta kasari heti pois liedeltä. Hienonna persilja pieneksi silpuksi ja kääntele persiljasilppu sekä ranskankerma simpukoiden joukkoon.
  4. Valuta kypsyneistä pastoista vedet siivilässä. Lisää siivilään pastojen joukkoon loraus oliiviöljyä ja sekoita kevyesti. Kumoa pastat kasariin ja kääntele pastat kevyesti simpukoiden joukkoon.
  5. Jaa annokset lautasille ja raasta niiden päälle appelsiinin kuorta. Tarjoile heti.