
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | kanan koipipalaa
kanan koipipala ((800 g) maustamattomia kanan koipia) | ||
2 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 - 3 | omenaa omena | ||
2 rkl rkl | voita
voi (paistamiseen) | ||
3 dl dl | omenasiideriä omenasiideri | ||
2 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) | ||
timjamia
timjami (tuoretta oksina) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSiiderikana
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota kana huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
- Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Pese ja lohko omenat.
- Ruskista kanan koivet paistinpannulla tai padan pohjalla voissa. Jos käytit paistinpannua, siirrä lihat kattilaan tai pataan. Lisää lihojen joukkoon sipuli, valkosipuli ja omenat.
- Lisää pataan siideri, vesi, lihaliemikuutio, suola, pippuri ja nippu timjamin oksia. Nestettä tulisi olla niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Lisää tarvittaessa hieman siideriä ja/tai vettä.
- Anna padan hautua liedellä juuri ja juuri kiehuen noin puoli tuntia, kunnes liha alkaa irrota luista.
- Tarjoa siiderikana esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai riisin kera.