
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | risottoriisiä risottoriisi | |
150 g g | metsäsieniä
metsäsieni (tai muita sieniä oman maun mukaan) | |
1 | sipulia
sipuli (pieni) | |
500 g g | paprikaa
paprika (suippoja tai tavallisia) | |
0,25 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
1 | sitruunaa sitruuna |
Paistamiseen
50 g g | voita voi |
Paprikoiden päälle
50 g g | voita voi |
Viimeistelyyn
1 nippua nippu | timjamia timjami |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSienirisotto-paprikat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista risotto pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Pilko sienet ja sipuli ja paista kevyesti voissa paistinpannulla.
- Kun risotto on valmis lisää siihen sieni-sipuli seos.
- Mausta risotto halutessasi sitruunan kuoriraasteella ja mehulla.
- Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa. Poista siemenet ja
- valkoiset kalvot. Veistä tarvittaessa paprikan pohjaa ulkopuolelta tasaiseksi ilman että puhkaiset reikää paprikaan.
- Lado paprikat leivinpaperin päälle uunipellille. Täytä paprikat risotolla.
- Ripottele pinnalle korppujauhoja.
- Vuole päälle juustohöylällä ohuita voilastuja.
- Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Revi päälle tuoretta timjamia.