
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | lohta lohi | |
alumiinifoliota alumiinifolio | ||
savustuspuruja savustuspurut | ||
voipaperia voipaperi | ||
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | ||
ruohosipulia ruohosipulia | ||
1 prk prk | hollandaisekastiketta hollandaisekastike |
Muhennettu peruna
6 | perunaa peruna | |
1 | sipulia sipuli | |
2 dl dl | kermaa kerma | |
2 rkl rkl | voita voi | |
2 tl tl | merisuolaa merisuola |
Savustettua BBQ-lohta, muhennettua perunaa ja hollandaisekastiketta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(0)
Valmistus
- Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi ja mausta reilusti suolalla ja pippurilla. Leikkaa reilu 40cm pala foliota leikkuulaudalle ja laita sen pohjalle pari kourallista savustuspuruja. Laita purujen päälle noin suunnilleen saman kokoinen pala voipaperia, asettele lohipalat paperin päälle ja taita folion reunat napakaksi nyytiksi. Jätä nyytit odottamaan.
- Kuori ja leikkaa perunat lohkoiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Leikkaa sipuli kuutioiksi ja kuullota pannulla reilussa voissa. Lisää perunat ja hienonna ne haarukalla. Paista hetki ja lisää kerma ja suola. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia ja sekoita joukkoon ruohosipuli.
- Laita folionyytti kuumaan grilliin ja savusta noin 10min riippuen lohipalojen koosta.
- Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeiden mukaan ja tarjoile lohen sekä perunamuhennoksen kanssa.