
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | kalkkunaa
kalkkuna (savustettua kalkkunaa) | |
4 - 8 viipaletta viipale | leipää
leipä (täysjyväleipää) | |
4 - 8 lehteä lehti | salaattia salaatti | |
3 - 4 rkl rkl | tuorejuustoa tuorejuusto |
Sellerisalaatti
1 | selleriä
selleri (mukulaselleri kuorittuna ja raastettuna) | |
1 - 2 | omenaa omena | |
1 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) | |
1 - 1,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
2 - 3 rkl rkl | saksanpähkinöitä saksanpähkinä | |
1 - 2 tl tl | sinappia
sinappi (Dijon) | |
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Marinoidut kirsikkatomaatit
400 - 500 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
2 rkl rkl | sokeria sokeri | |
2 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Koristeluun
extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri | ||
basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSavukalkkuna-selleri-tomaattileivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita sellerisalaatin ainekset ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
- Voitele leipäsiivut tuorejuustolla ja asettele lehtisalaatit leiville. Annostele sellerisalaatti salaatinlehtien päälle.
- Kokoa ohuiksi siivuiksi leikattu kalkkuna sellerisalaatin päälle. Leikkaa kirsikkatomaatit siivuiksi ja marinoi tomaatteja kevyesti.
- Nostele tomaattisalaatti leiville ja koristele basilikalla. Viimeistele leivät oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Vinkki: Sitruunan mehu vähentää raastetun sellerin tummumista.